vimar doo mostar - generalni zastupnik veleprodaja

O Nama

O nama

Tvrtka VIMAR d.o.o. iz Mostara osnovana je 1994. godine

Tvrtka se bavi veleprodajom opreme za vodovod, centralno grijanje i sanitarije. U sklopu tvrtke se nalazi odjel koji se bavi servisom roba koje zastupamo.


Tradicija i kvaliteta: Osim kvalitete mi imamo i tradiciju. Naš osnivač, gospodin Ivica Zovko, možda je baš u Vaš dom, prije 40 godina ugradio vodovodne instalacije koje i danas koristite i s kojim ste uvijek bili zadovoljni. Više od četvrtine stoljeća iskustva – to mi zovemo tradicijom. Tradicija je i činjenica da je još 1978. godine upravo g. Ivica otvorio prvu radionicu s opremom za vodovodne instalacije od koje će ubrzo nastati tvrtka koja se danas ubraja u vodeće ponuđače opreme za vodovodne instalacije i sanitarne opreme VIMAR d.o.o. Mostar.

Među prvima u Bosni i Hercegovini postali smo ovlašteni servis za slavine (UNITAS-HERZ), vodokotliće (LIV), tlačne sklopke – pumpe (ELEKTROMASCHINEN), a ujedno i zastupnik za opremu istih renomiranih tvrtki. Naravno, sva ta oprema, ali i ostala oprema za vodoinstalacije, instalacije centralnog grijanja poznatih europskih proizvođača nalaze se u našoj ponudi.


Misija: Značajno pridonositi građevinskoj djelatnosti uz brigu o okolišu i zajednici u cjelini.
Vizija: Biti vodeća tvrtka u regiji te biti prvi izbor našim klijentima i kupcima za njihove nove projekte.

TIM

Tim Vimar d.o.o. Mostar

miroslav-zovko - direktor - vimar
Direktor

Miroslav Zovko

Manager

Voditelj gradilišta

Designer

Projektant

Naše usluge

Nudimo kompletna rješenja sve na jednom mjestu!

Nudimo usluge veleprodaje materijala, kao i kompletan servis Naše opreme...

custom-icon---vimar-veleprodaja

Veleprodaja

Veleprodaja, sevis i logistika idu ruku za ruku zajedno. Jedna od naših jačih strana leži u višegodišnjoj suradnji sa našim dobavljačima. Vodeći se time prema našim kupcima postavili smo si cilj omiljenog dobavljača.

custom-icon---vimar-vodovodne-instalacije

Vodovodne instalacije

Bilo u novogradnji ili obnovi postojećih kupaonica bilo za privatne ili komercijalne kupce mi smo sa našom uslugom uvijek tu za vas.

Nudimo našim klijentima integrirana rješenja na zahtjev, organizaciju od planiranja do provedbe, kordinirane radove potrebne za izgradnju projekta centralnog grijanja iz jednog izvora.

Servis opreme

U sklopu Naše tvrtke se nalazi odjel koji se bavi servisom roba koje zastupamo. Među prvima u Bosni i Hercegovini postali smo ovlašteni servis za slavine (UNITAS-HERZ), vodokotliće (LIV), tlačne sklopke - pumpe (ELEKTROMASCHINEN).

VIMAR MOSTAR

Neki od partnera s kojima imamo dugogodišnju suradnju!

Naša lokacija

VIMAR d.o.o.

Put za Aluminijski bb | 88000 Mostar

PDV broj: 227003320005

vimar---map-world